Aktuellt

2018-03-01

MIN PRINTER SOM JAG TRYCKT ALLA TAVLOR MED HAR TYVÄRR GÅTT SÖNDER.

JAG HAR FORTFARANDE EN HEL DEL TAVLOR I MITT GALLERAGE (GALLERIET I GARAGET)

VÄLKOMMEN PÅ BESÖK I STRÄNGNÄS MEN RING OCH BESTÄM TID FÖRST.

TEL 0736 500 970

JAG SKALL FÖRSÖKA FOTA DEM OCH LÄGGA IN PÅ HEMSIDAN MEN DET ÄR ETT STORT JOBB SOM KOMMER TA TID SÅ KONTAKTA MIG GÄRNA OM DET ÄR NÅGOT SPECIELLT MOTIV SOM DU ÄR INTRESSERAD AV.

TITTA UNDER FLIKEN TRYCKTA LÄNGST TILL HÖGER

MY PRINTER FOR LINNENPRINTS HAS GIVEN UP AFTER 19 GREAT YEARS TOGETHER!

I WILL NOT BE ABLE TO PRINT ANY NEW ONES BUT I still have different motifs left.

I will try to take photographs and put them on this webpage. It will take some time and I will have to do it bit by bit.

If you want to come and visit me and see what I have you welcome but please call first and make an appointment.

2015-11-03

I will continue to write in english on this page as I now sell about half of my sponge cloth to the States. I am also beginning to update the site with photos from Australia.

My main products at the moment are the sponge cloth. Most of them with my own motifs but I have also included several from the swedish artist Birgitta Lindeblad as well as my friend the very well known artist Lena Linderholm.

Most of my prints are sold as accustics which means that I still print them on linnen cloth but they are then put on an accoustic backside done by Zilenzio.se.

Lately I have also delivered prints to Form & Miljö who make interiors for schools homes for elderly etc.

The place that have most of my prints is still Djurönäset, a big conferense place in the arcipelargo just outside Stockholm. 400 prints! App 100 different motifs.

I am now updating my site my Australian collection- Mostly from Sydney, Melbourne and just a few from Canberra.

I have also made a print with tiles from 1725. It´s 60 different tiles from a room whith all walls covered in tiles in blue and white. This I will not print myself and I will put in more information when it is ready. Unfortunatly I have not had enough time to update the website for a long time, but I hope to get a bit on the way now.

2013-08-15

Tiden går så fort och nu är det dags för Formex mässan igen.Jag finns i monter B05:18

Nyheter sedan sist är förutom lite nytt från mig t.ex Godis som disktavlor för den sugne. Flera nya fina motiv från Lena Linderholm som man blir glad av. Alla har höjden 19,5 men är olika breda.Jag fotar hennes tavlor och storleken blir som bilden är oftast.

Jag blev tillfrågad om jag ville trycka Birgitta Lindeblads bilder. Först sa jag nej eftersom jag normalt inte trycker andras bilder, men sedan när jag såg dem så kunde jag inte motstå dessa härliga tantbilder. Hoppas ni kommer gilla dem lika mycket.

Jag har fått en återförsäljare i USA så nu säljs det disktavlor runt om även där. har gått väldigt bra hittils.

Mina tavlor säljs nu oftast som ljudakustiktavlor genom företaget Zilenzio i Örebro. Mest säljs de till officiell miljö, så man hittar dem på många mindre o större företag. Jag trycker på samma linnekvalitet som mina andra tavlor men dessa monteras på en tjock botten som dämpar ljudet.

Jag har byggt om mitt garage till ett galleri som jag kallar Galleraget= galleriet i garaget. Har en hel del bilder där så om någon vill komma på besök så går det bra men man måste ringa först! VIKTIGT!

Även 2dra sortering av disktavlor går att köpa där.

2012-02-23

Nu kommer jag deltaga på 3 mässor i rad.

Först är det Rum & Trädgård på Kistamässan den 8-11 mars. jag finns i monter A:20.

Med mig har jag en mängd disktavlor med olika motiv samt fågeltavlor. Är det något speciellt motiv du är intresserad av så hör av dig via mail innan.

Därefter fäljer Äntligen Hemma mässan i Älvsjö den 30mars- 1 april. Återkommer med monternummer.

Sista mässan är Trädgårdsmässan även den i Älvsjö den 12-15 April.

2012-01-12

Tiden bara rusar iväg. Nu är det först dax för Formex på Älvsjömässan 19-22Januari.

Sedan har jag svartvita stadsbilder med på Möbelmässan ii februari hos Zilenzio(akustiktavlor) som jag arbetar mycket med.

I mars deltager jag först på Trädgårdsmässan i Kista den 10-12 och sedan Äntligen Hemma på Älvsjömässan den 30mars-1 April.Till denna tar jag med lite mer tavlor annars blir det mest disktavlor.

Sista mässan innan sommaren är Trädgårdsmässan i Älvsjö 12-15 April.

2011-10-20 Äntligen hoppas jag nu kunna ägna mycket tid att uppdatera hemsidan. Tyvärr så räcker inte tiden alltid till men nu har jag vikt en hel del tid under resten av året och hoppas både kunna lägga in mina tidigare tryck samt en hel del nya som jag har. Så titta gärna in lite då och då.

Nya former på disktrasor! Titta under Disktrasor o former. Alla klipps för hand så jag hoppas klara av det med lite assistans. Sedan finns även en halv storlek. Bra att använda som tvättlapp eller ett presentkort som man har lite användning för även efter man fått gratulationen! Går även att sända som vykort.

Nu försöker jag uppdatera Hemsidan lite i taget så det är roligt om du hinner titta in lite då och då så förbättras den efter hand som jag hinner. Facebook sidan fungerar inte än. Det kanske blir en bloggsida istället så småningom.

Den 1-4 September är det Formexmässa där jag deltager tillsammans med andra medlemmar i Konsthantverkscentrum. Du som har butik och vill sälja mina disktrasor är välkommen till min monter B17:21

Den 13-16 Oktober så deltager jag på Hemmässan i Älvsjö. Jag kommer ha fullt med tavlor och disktrasor till försäljning.

Uppdatering 2011-06-20
Den nya Hemsidan är under uppbyggnad men det tar tyvärr lite tid till.
Just nu har jag en utställning på Djurönäsets konferansanläggning på Värmdö fram till början av augusti.

Den 28 Juni-7 augusti börjar en annan utställning i Mariefreds Rådhus där jag deltar tillsammans med Lena och Emilia Linderholm samt Vivi-anne Norén. Passa på att besöka den mysiga sommarstaden!! Jag har mest med fågeltavlor.